Like a Boss at LeBoss

Nak cerita pasal makanan lagi!! ^^ 
Hehehe...namapak sangat otak dok fikir nak makan je..aish..nafsu...nafsu...
Hari tu g makan dengan adik2 dekat LeBoss..LeBoss adalah cafe ek, apa ntah category dia nie, yang pasti tempat makan la..terletak dekat Sungai Petani, Kedah...Okay, one of the ting yang paling menarik sekali ialah decoration kedai tu..cantik and sangat unik..unik macamana?? ha..tengok nie..


Basikal jadi hiasan okay..hhoho..korang penah tengok?? aku first time tau..tapi cantik sangat kedai nie..penuh dengan keunikkan..=D



tengok, ada rak buku lagi..niece, sambil tunggu order boleh membaca..=D
Makanan pun super nice!!! =D
Chicken Chop dia best sangat, hari tu pilih kuah mushroom memang best la..just side dishes dia kureng sket, may be salah pilih kot..tapi sedap la..=D



Ni ciky punya chicken carbonara..sedap!!! tengok muka dia pun dah tau betapa excitednye dia cium bau  makanan tu..best la dia punya yang pastinya makanan dia mahal dari orang lain..hehehe..patut la sedap


LeBoss ni dekat Sungai Petani, kalo p sana jalan-jalan boleh la singgah sini..dekat2 dengan village mall. Sila google ek..hehe.. Selamat berbuka semua!! =D

Muka suci and ikhlas x??? =p

P/s: Sila jangan stress tengok entry makanan je lately..hehehe..aku tau korang pun suka kan..alalala..=p

10 comments:

  1. mmg suka pun.bestnya carbonara tu.dah lme xmkn

    ReplyDelete
  2. Lieyda : X pe dear, boleh google resipi or cari kat cafe mana2..=D

    ReplyDelete
  3. thanks for sharing. i nak rasa jugak la nanti =)

    ReplyDelete
  4. wah.. dh lama tk mkn chicken chop.. msti sedap

    ReplyDelete
  5. ada: Dekat sp ke?? u shuould give it a try..=D

    Sue: Heheh..cepat g cari esok..=D

    ReplyDelete
  6. sedap-sedanya nampak makanan tu.. :-) Selamat Berpuasa an selamat menyambut Nuzul Quran

    ReplyDelete
  7. MO : Selamat berpuasa & selamat meyambut nuzul quran..tq 4 da visit..=D

    ReplyDelete
  8. huuu~ bestnyer chicken chop..

    ReplyDelete
  9. salam ziarah :)
    jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

    ReplyDelete