Ben Ashaari ajak tukar link!!

 

Klik Sini untuk join

Blogger otai Ben Ashaari buat segmen jom tukar link suka sama suka.. Jadi Efapunya.blogspot bercadang menyertai segmen ini memandangkan cik Efa memang tak ada keja pon dekat rumah time cuti sem ni. Keja cik efa hanyalah tengok mubi, baca Harry Potter, makan,tido dan banyak lagi aktiviti tak berpaedah. So, untuk kebaikan blog yang baru berusia 2-3 hari nie marilah bertukar-tukar link.. blogger otai yang lain boleh la tunjuk ajarku sifu..=)

P/s: Pasni kita try join contest plak la kan mana tau ada luck


34 comments:

  1. saya setuju...kita tukar link..:) boleh cek di bloglist saya...dan follow kamu... :) winkwink :)

    ReplyDelete
  2. ok setuju... tukar link... awk dlm bloglist sy.. :)

    http://thisisguitarburok.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. jom2 tukar link..sy dah masukkan awak dlm bloglist sy

    http://ceriagurlz.blogspot.com/

    dan follow awak juga ^_^

    ReplyDelete
  4. sy setuju bertukar link dgn anda..
    link anda dh sy senaraikan dalam blog list gegar blog terbaek di blog sya leh datang tengok..

    ReplyDelete
  5. Dah follow & masukkan blog awk dlm bloglist sy...Jom tukar link k..

    http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    Boleh cek dlm ‘bloglist tukar link’ k...Thanx

    ReplyDelete
  6. dr blog BA, jom tukar link dgn sy ^___^

    http://kisahkami83.blogspot.com

    if sudi buley follow juge..

    ReplyDelete
  7. Orite..tq!! =) semua pun dah masuk dalam blolist Fella Blogger, boleh check ye.. =)

    ReplyDelete
  8. http://lieyda-cacamerbau.blogspot.com/

    tuka sini,awk da ade dlm bloglist sy. tengs :)

    ReplyDelete
  9. eh lupe,dan polo disini jua :)

    ReplyDelete
  10. saya follow kamoo dan jom tukar link..

    http://misilala.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. nak tukar link.....jgn lupe tinggalkan komen untuk info kt entry amy pasal tukar link tu ye :D

    jangan lupe link kan amy ye...hehehehehe

    http://fatinaimie88.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  12. dah tukar @ exchange link ^^ n follow kamu juge^^ tengs yea..

    ReplyDelete
  13. alrite alrite alrite.. kiite tukar-tukar.. jangan lupa follow sekali yer..

    pinkychazpurple.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. http://adramycien.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  15. setuju !

    http://cintasigadis.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    ReplyDelete
  16. jom tukar..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. thanks ,

    http://cikeira.blogspot.com

    *salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  18. done follow u & cik efa dlm senarai bloglist saya..hehe

    ReplyDelete
  19. done. and dah follow pon :) happy blogging yeaa .

    http://neruz1234.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Hye semua, tq, semua pun dah letak dalam bloglist saya..=)

    ReplyDelete
  21. hai efa, TQVM sbb sudi singgah blog fatin! :)

    http://namakufadhillah.blogspot.com

    selamat berkenalan awk!

    ReplyDelete
  22. suda slm list.. salam pknalan


    http://sueperbs.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. jom tukar..... anda sudah berada dalam list link saya......

    ReplyDelete
  24. follow n anda sudah berada dlm bloglist WaWa ;)

    ReplyDelete
  25. dah follow n link ni dah ada dlm bloglist saya...

    salam kenall

    ReplyDelete
  26. Assalam..okey sy terima jemputan kamu dan dh senaraikan dlm bloglist "SUKA SAMA SUKA " di blog sy.:)

    ReplyDelete
  27. Jom tukar link...saya dah masukkan awak dalam blog list "Jom Tukar Link"

    www.ainulhayat309.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. ok, saya da tukar link dengan awk...

    share and follow me back k

    ReplyDelete
  29. done exchange link :) thanks

    ReplyDelete
  30. hai hai hai..datang jenguk sini & followed...

    ReplyDelete